Over ons

Wij zijn een taxi bedrijf dat sinds 2010 gevestigd is in Venray. Wij bieden verschillende soorten vervoer aan, o.a. Luchthavenvervoer, personenvervoer, groepsvervoer en zakelijk vervoer. Bij ons staat de klant centraal. Wij proberen de wensen van de klanten optimaal te vervullen, om dit te vervullen zijn wij onder andere 24/7 beschikbaar om u te vervoeren naar uw bestemming. Als u een taxi bestelt bij Star Taxi in Venray bent u verzekerd van snelle service en scherpe prijzen. Neem nu contact met ons op zodat u binnenkort opgehaald wordt door het beste Taxibedrijf in Venray en omgeving.

Onze missie

Bij Star Taxi Venray zijn wij dagelijks bezig om onze klanten de best mogelijke taxi service in Venray en omgeving aan te bieden. Om dit waar te maken staan wij 24/7 voor u klaar om u te vervoeren naar uw bestemming. Wilt u ook binnenkort gebruiken maken van onze taxi service? Neem dan nu contact met ons op.

Star Taxi Venray

Star Taxi in Venray brengt u veilig van deur tot deur per comfortabele taxi in omgeving Venray en door heel Nederland. Bij ons is het mogelijk om zowel contant als per pin te betalen.

Regio's

Taxi Venray - Taxi Venlo - Taxi Deurne - Taxi Airport Weeze - Taxi Sevenum - Taxi Overloon - Taxi Bergen - Taxi Boxmeer - Taxi Horst - Taxi Oirlo - Taxi Veulen - Taxi Castenray

Contact

Star Taxi Venray

Telefoon: 0626896828 

Online reserveren

Adres: Rosa Manusstraat 25
5803AJ Venray